Sony SRSBTX300B Bærbar høytaler

NFC blutooth High sound quality speaker, black

Sony SRSBTX300B Bærbar høytaler
Sony SRSBTX300B Bærbar høytaler
Varenummer: 790911
Produsentens varenr.: SRSBTX300B.EU8
Vekt m/emballasje: 2.30 kg
Produsentens garanti (md.): 24SRS-BTX300 Bærbar, trådløs høyttaler


Berør én gang for å få musikk umiddelbart
2-kanals trådløs høyttaler med NFC, Bluetooth®, 20 W effekt og åtte timers batterivarighet

Fortsett å spille sangene på smarttelefonen når du kommer hjem. Bare rør ved BTX300 med din NFC-aktiverte telefon*, så får du umiddelbart musikk som fyller hele rommet. Hvorfor la den stå der? Koble fra den bærbare høyttaleren, og ta den med deg på piknik eller ut på tur.

 

Musikk med ett trykk

Det blir ikke enklere. Du trenger bare å berøre den trådløse høyttaleren med en smarttelefon eller et nettbrett* som er aktivert for NFC, så får du lyd som fyller hele rommet. Du kan også spille musikk direkte fra en iPad, iPhone** eller Android™-smarttelefon via Bluetooth® – du trenger ikke kabler for å streame favorittlåtene dine.Fyll rommet med lyd

Enten du foretrekker elektroniske rytmer eller brumlende bassgitar, vil du sette pris på den skarpe og dynamiske lyden. Denne 2-kanals trådløse høyttaleren med passiv radiator gir låtene på smarttelefonen og nettbrettet den kraftige lyden de fortjener.

 

Ta den med overalt

Ta med deg musikken fra rom til rom eller til og med på tur. Den bærbare BTX300 gir deg opptil 8 timers lytting, takket være et oppladbart batteri. Bare plukk den opp, og ta den med deg dit du vil. Du trenger ikke stikkontakt på en stund, det er bare deg og favorittlåtene dine.


Raffinert utseende

Dette er lyd og stil pakket inn i en upåklagelig design. Det svarte eller hvite metallgitteret og utførelsen i børstet rustfritt stål tilfører stil til rommet. Plasser den trådløse høyttaleren på et skap eller på kjøkkenbenken. Den er så tynn at den får plass på de fleste steder.