Nintendo DSi hvit

2 x 3.25" screen

Nintendo DSi hvit
Nintendo DSi hvit
Varenummer: 442555
Produsentens varenr.: 0045496443559
Vekt m/emballasje: 1.06 kg
Produsentens garanti (md.): 12Nintendo DSi, din personlige konsoll


Nintendo DSi er den nyeste konsollen i Nintendo DS-familien og har to innebygde kameraer, forbedret lyd, nedlasting av spill og innebygd minne som lar deg gjøre DSi mer personlig. Dette er konsollen for deg som vil ha det seneste og ikke nøyer deg med det nest beste!3D-grafikk
Nintendo DSi kan håndtere 3D-grafikk som er overlegen grafikken til Nintendo 64. Bildehastigheten er på imponerende 60 bilder per sekund og spesialeffekter som tåke og "cel shading" er ikke noe problem.
DS - Dual Screen
Eller "Developers' System" (spillutviklernes system). DS står altså for to ulike saker; dels for de doble skjermene som er kjennetegnet til konsollen, og dels det faktum at spillutviklerne har dobbelt så mye å leke seg med. Nintendo DS er virkelig en konsoll som lokker fram kreativitet og oppfinnsomhet!

Pekeskjerm og pekepenn
Det som først og framst skiller Nintendo DS-familien fra konkurrentene er at den nederste skjermen er en pekeskjerm. Dette innebærer at du kan styre spillene kun ved å trykke, dra eller gnikke på den nederste skjermen! Selvsagt kan dette kombineres med knappkontroll, slik at du for eksempel styrer spillfiguren med styrekorset, men sikter med hjelp av pekeskjermen.

Du kan bruke fingertuppene, men vi anbefaler sterkt at du istedet bruker den medfølgende pekepennen til å styre spillene via pekeskjermen. Pekepennen passer lett ned i et hull på oversiden av konsollen når den ikke er i bruk.
Onlinemuligheter
Nintendo DSi er utrustet med trådløse nettverksmuligheter og om du allerede har et trådløst nett koblet til bredbånd hjemme, trenger du ikke noe ekstra tilbehør for å koble Nintendo DSi online. Når du er koblet til nett kan du spille mot andre mennesker over hele verden og laste ned nytt materiale til spill som støtter dette. Tenk på at ikke alle Nintendo DS-spill har onlinemuligheter. Se etter det blå eller røde Nintendo Wi-Fi Connection-merket på spillesken for å se hvilke spill som kan kobles online.

Dersom du har bredbånd, men ikke trådløst, kan du kjøpe en Nintendo Wi-Fi USB Connector, et USB-tilbehør til datamaskiner som lar deg koble Nintendo DS online via en datamaskin.Nintendo DSi finnes i fire lekre farger:
* Hvit
* Sort
* Rosa
* Metallblå