LG 55" Cinema3D LED Smart TV 55LM620T

Full-HD, 400hz MCI, 4xHDMI, PVR, DVB-T2/C

LG 55" Cinema3D LED Smart TV 55LM620T
LG 55" Cinema3D LED Smart TV 55LM620T
Varenummer: 746275
Produsentens varenr.: 55LM620T
Vekt m/emballasje: 31.00 kg
Produsentens garanti (md.): 24

Sikkerhetsutstyr: Som forhandler av flatskjermer plikter vi iht. nasjonalt regelverk, jfr. Elsikkerhetsforskriften §5a, å selge galvanisk skille med utstyret.
Galvanisk skille kan forhindre at utstyret forårsaker brann. Galvanisk skille settes inn mellom TV-kabelen og TV-uttaket i veggen.
Galvanisk skille finner du i tilbehørslisten.

Cinema 3DLGs patenterte Cinema 3D-teknologi gir deg den beste 3D-opplevelsen med redusert flimmer og mykere bilde, noe som gjør hele 3D-opplevelsen mer behagelig og mer skånsom for øynene. Cinema 3D bidrar også til mindre krysstale og forstyrrelser i bildet. Du kan se lenger på 3D uten å bli trett i øynene. I tillegg er brillene prisgunstige, tynne og lette, og de krever hverken lading eller batterier.

LG CINEMA 3D er så mye lysere, klarere og mer behagelig. Hemmeligheten bak LG CINEMA 3D ligger i FPR 3D-skjermen. Dette er kjerneteknologien bak de oppslukende, skarpe og flimmerfrie 3D-bildene som vises i en stadig bredere synsvinkel. Med FPR 3D-panelet kan man også glede seg over flimmerfrie 3D-bilder ved å bruke et par lette, komfortable briller uten batterier.


2D til 3D konverteringIkke bekymre deg over manglende innhold, konverter 2D til 3D! LGs oppgraderte konverteringsteknologi er den mest avanserte, med overlegen dybdevirkning og jevne bilder.3D Depth ControlTilpass 3D-underholdningen din med 3D dybdekontroll. Opplev 3D enten mer spennende eller i bedre komfort – valget er ditt. Med 3D Depth Control. Du kan kontrollere nivået på 3D-effekten for å få den opplevelsen du ønsker.

 

Smart Share PlusBla gjennom og del innhold i dine eksterne lagringsenheter trådløst på TV-skjermen. Koble til telefonen via HD-kabel eller Wi-Fi og se på TV på telefonen med LG Smart TV Smart Share Plus. Nyt fordelene til en virkelig Smart TV som kan kobles til andre enheter enklere enn noensinne.3D Home DashboardDet enkleste, letteste og best tilpassbare brukergrensesnittet. LG Smart TVs helt nye Home Dahboard har forbedret design og utseende, mer enkelhet og bedre muligheter for tilpasning.

 

Social CenterChat med vennene samtidig som du følger med på en TV-serie. Akkurat som på en smarttelefon, tilbyr LG Smart TV også Social Center, en app som du kan bruke til Twitter eller Facebook samtidig som du ser på TV! Det vil være som å se på TV med vennene dine, uansett hvor de er.Trådløst displayMed Intels Wi-Di-teknologi (Wireless Display) kan du enkelt og raskt koble din bærbare PC til TV-en uten ledninger eller Internett.

 

TruMotion 100hz


En kombinasjon av 100 Hz/200 Hz behandler 100/200 bilder per sekund og fjerner all uskarphet, selv i de raskeste action-sekvensene. En flott funksjon til 2D-bilder i HD. TruMotion 100 Hz/200 Hz bidrar også til å produsere de absolutt skarpeste 3D-bildene.MCI 400Motion Clarity er en omfattende indikator på ekte klarhet ved bilder med raske bevegelser, og omfatter faktorer utover bare bildefrekvens. LGs detaljerte bakgrunnsbelysning, den avanserte lokale dimmingen og kraftig motor bidrar til enestående resultater og reduserer uskarphet i bilder med raske bevegelser.