Konfigurasjonstjenester

MPX tilbyr nå diverse konfigurasjonstjenester for å forbedre et produkt eller for å gjøre ting enklere for våre kunder. Vi tilbyr i alt 6 forskjellige tjenester og disse legges i handlevognen sammen med hovedproduktene. 

Finn frem til produktet/produktene du ønsker å kjøpe hos oss og legg disse i handlevognen. Er dette for eksempel PC'er så kan du velge å oppgradere minnet, legge til ekstra harddisk, installere image, tyverimerking eller å få pakket ut produktene av esken. Legg da et eller flere av disse produktene i handlevognen sammen med hovedproduktene og gjennomfør kjøpet. Vi setter så i gang prosessen med å ferdigstille ordren for deg. Ønsker du oppgradert minne eller ekstra harddisk så legger du også ønsket minne og harddisk i handlevognen. Ta gjerne kontakt med oss for å være sikker på hvilket minne og harddisk som passer til PC'ene du ønsker. Husk å velge samme antall konfigurasjons-produkter som du har antall hovedprodukter. Det bør påberegnes ca. 2 arbeidsdager ekstra behandlingstid for ordre som skal innom MPX Konfigsenter, avhengig av omfang på konfigurasjonen og antall produkter som skal behandles. 

 

 Her er oversikten over tjenestene vi tilbyr: 

Oppgradering av internminne

Installasjon av internminne på din PC gjør vi enkelt, raskt og rimelig for deg. Legg PC, ønsket internminne og varenummer 200600 i handlevognen og gjennomfør kjøpet. Vi vil deretter sette igang med å installere valgt minne i din PC. Dersom du er usikker på hva slags minne som passer til PCen du har kjøpt, eller spørsmål til prosessen til vår konfigurasjonstjeneste er det bare å ta kontakt med en av våre kunderådgivere på tlf 33 00 51 50 eller på epost: salg@mpx.no. 

Oppgradering av harddisk

Installasjon av ekstra harddisk på din PC gjør vi enkelt, raskt og rimelig for deg. Legg PC, ekstra harddisk og varenummer 200601 i handlevognen og gjennomfør kjøpet. Vi vil deretter sette igang med å installere valgt harddisk i din PC. Dersom du er usikker på hva slags ekstra harddisk som passer til PCen du har kjøpt, eller spørsmål til prosessen til vår konfigurasjonstjeneste er det bare å ta kontakt med en av våre kunderådgivere på tlf 33 00 51 50 eller på epost: salg@mpx.no.

Avemballering 

Fjerning av uønsket emballasje knyttet til et eller flere produkter gjør vi enkelt, raskt og rimelig for deg. Vi ber deg ta kontakt med en av våre kunderådgivere på tlf 33 00 51 50 eller på epost: salg@mpx.no for å definere hva som skal gjøres, og hvordan du og din bedrift ønsker dette. 

Installasjon av image

Installasjon av forhåndsdefinert og ferdig image på din PC via USB-minnepenn gjør vi enkelt, raskt og rimelig for deg. Ta kontakt med en av våre kunderådgivere på tlf 33 00 51 50 eller på epost: salg@mpx.no for avtale om hvordan videre prosess i installering av image skal skje. Spørsmål omkring vår konfigurasjonstjeneste kan du ta via våre kunderådgivere på samme kontaktinfo som over.

 

Tyverimerking

Tyverimerking av ditt produkt gjør vi enkelt, raskt og rimelig for deg. Legg produkt som ønskes tyverimerkes, DNA Kit fra Selecta DNA med varenummer 836903 og Tyverimerking med varenummer 200605 i handlevognen og gjennomfør kjøpet. NB! Minst 10 enheter, enten samme eller ulike produkter. Vi vil deretter sette igang med å tyverimerke dine produkter. Dersom du har spørsmål omkring vår konfigurasjonstjeneste er det bare å ta kontakt med en av våre kunderådgivere på tlf 33 00 51 50 eller på epost: salg@mpx.no.