Om XandriusProduktanmeldelser av Xandrius


Xbox 360 Wireless Controller for Windows

595871

Snittkarakter: 5.0


1 av 3 synes denne anmeldelsen er nyttig:
5Ingen over og Ingen ved siden, 2012-03-28

Xbox 360 kontrolleren er helt fantastisk utformet og er og blir den beste kontrolleren man kan kjøpe seg, være seg om man spiller på pc eller på Xbox 360. Det er ikke uten grunn at den har vunnet flere priser. En gjennomsnittlig levetid for en kontroller i mitt hus er vel ca 1 år, men jeg spiller også litt mer enn mannen i gata, så vil nok si at kontrollerene holder 2-3 år for de fleste andre. De er jo uansett ikke ødelagte etter et år for meg heller, men de er litt slitne i stikkene så jeg må la de ligge noen måneder før jeg kan bruke dem igjen. Til denne prisen bør man også kjøpe to så man har en i reserve eller har en når man får besøk.
Creative Headset Fatal1ty Hodetelefoner med mikrofon og volumkontroll

335463

Snittkarakter: 4.3


5Flott produkt, 2012-03-28

Har hatt dette headsettet i en del år nå, og kan ikke klage på noenting egentlig, det gir god lyd på øra både i spill og på skype som brules daglig. Det er av god kvalitet så det knekker ikke lett, og mikrofonen er super bra. Du kan også ta av mikrofonen slik at du kan bruke det som et vanlig headsett på vei til jobb feks. Men man kan få litt vondt i ørene med lang bruk, men jeg tror ikke det finnes et headsett som ikke gir deg dette etter mange timer med intens spilling så vil ikke trekke noe for det. Nå er jo dette også halv pris fra når jeg kjøpte deg så dette er virkelig et godt kjøp.
Battlefield 3 PC

627417

Snittkarakter: 4.5


5Årets skytespill, 2012-03-27

Jeg har spilt dette spillet lenge på Xbox 360, men når jeg kjøpte meg en pc for en måned siden så måtte jeg jo selvfølgelig ha meg BF3. Og det skuffer ikke akkurat på pc heller, grafikken er jo klart mye bedre enn på Xbox 360, og gameplayet er også en del kjappere i tillegg til at man kan spille kamper med 32 mot 32. Spillet trekker mye RAM og grafikk så om du har tenkt å kjøre på full guffe så få deg en skkkelig pc ellers vil den knekke, selv kjøerer jeg alt på max og storkoser meg med det. Dette er et spill du lett klokker inn 200+ timer på så husk at du må ha litt tid før du kjøper det. Så da ses vi på slagmarken.
NBA 2K12 Xbox 360

638671

Snittkarakter: 5.0


5Legendarisk!, 2012-02-21

I Norge så har jeg litt følelsen av at Basketspill ikke er så alt for stort, det er mest de som spiller sporten som kjøper dem. Det er synd for NBA 2K12 er virkelig en stjerne innen sportsspill. Etter at NBA LIve sluttet å lages i 2009 så sto egentlig døren på vidt gap for 2K Sports til å gjøre hva de ville med sporten, det har de også gjort på en god måte med å gi oss 2K12. Spillet kom ut høsten 2011 mens NBA hadde lockdown pga pengekrangel så de kunne ikke bruke sessongen til sitt fulle, det 2K gjorde da var å sette inn en Legends mode hvor du kan spille som 15 legendariske spillere fra baskethistorien, bla Magic Johnson, Larry Bird, Michael Jordan og Shawn Kemp. Du kan også i denne modusen låse opp deres lag som du igjen kan bruke både online og i kamper ellers i spillet, veldig genialt om ditt favoritt lag er Lakers fra 1991-92 serien. Spillet byr ellers på Dynasty mode, karriere modus, som er veldig gøy og online play. Så du finner i dette spillet utallige timer med moro som vil vare langt inn i 2013 om du da ikke kjøner 2K13.
Battlefield 3 Xbox 360

623300

Snittkarakter: 5.0


5Rått!!, 2012-02-21

Er du en fan av skytespill og har bare penger til å velge mellom Battlefield 3 og Modern Warfare 3, så vil jeg si valget er enkelt, gå for Battlefield 3. Ikke bare er lagspillet mye bedre her, men du har også mulgiheten til å kjøre tankser, biler, helikoptre og fly, singelplayerdelen i MW3 er nok bedre enn i BF3, men det er jo ikke for den man kjøper et spill som dette. Spill sammen med 23 andre og prøv å vinne kampen, og klatre oppover på level stigen for å åpne nye våpen og modifikasjoner. det er en grunn til at Battlefiled 3 har ligget på toppen over mest solgte spill i Norden i hele 2012, rett og slett fordi det er rått.
The Elder Scrolls V: Skyrim Xbox 360

623325

Snittkarakter: 5.0


5Episkl!!!, 2012-02-21

Dette er fjorårets beste spill, og det er ikke bare min mening men de fleste spillmagasiner i Norge og utlandet. Spillet har en herlig stemning og historie det er umulig å ikke like, den drar deg inn i spillet så timene går fortere enn sekunder, og før du vet ordet av det har du spilt 200 timer, selv ligger jeg rundt 220 timer og er ikke halvveis engang. Det er flust med steder å utforske og sideoppdrag å utføre, noen ganger blir du bare stående å måpe mens du ser deg rundt i de vakre naturområdene. Har du ikke testet Skyrim enda så er valget veldig enkelt, gjør som millioner andre og kjøp denne perlen av et spill.
Grand Slam Tennis 2 Xbox 360

649863

Snittkarakter: 2.0


2Feilslått Tennis-spill, 2012-02-20

EA er sjefen når det gjelder sports spill, eller det var hvertfall slik det pleide å være. Grand Slam Tennis 2 har virkelig ikke noe å by på som konkurrentene ikke allerede har kommer med, eneste som gjør dette spillet verdt å kjøpe er muligheten for å kunne spille mot de klassiske superstjernene som Bjørn Borg feks. Skal man ha et tennisspill som virkelig gir deg en følelse av å spille sporten anbefaler jeg heller Top Spin 4.
The Elder scrolls: Oblivion Xbox 360 - 5th Anniversary edition

646356

Snittkarakter: 4.5


5En klassiker fra dag 1, 2012-02-20

Oblivion er ofte det spillet folk tenker på når man snakker om rollespill (hvertfall før Skyrim), har man ikke testet det så bør man egentlig bare sette seg i skammekroken. Her har man muligheten til å komme ut av skammekroken da og få seg en skikkelig bra utgivelse av spillet, selv om spillet er 5 år gammelt så er det like aktuelt i dag som det var for 5 år siden. Spillet har en fantastisk historie og du har fort 3-400 timers spilletid eller mer om du ønsker å ta for deg alle oppdragene. I denne utgaven får du også med tilleggspakkene Shivering Isles og Knights of the Nine så her har du enda flere timer å kose deg med Oblivion som er et virkelig fantastisk spill.


Handlelister av Xandrius
Chat med oss

Velkommen til MPX Chat!