Om XandriusProduktanmeldelser av Xandrius


Xbox 360 Wireless Controller for Windows PC, XBOX 360

595871

Snittkarakter: 5.0


1 av 4 synes denne anmeldelsen er nyttig:
5Ingen over og Ingen ved siden, 2012-03-28

Xbox 360 kontrolleren er helt fantastisk utformet og er og blir den beste kontrolleren man kan kjøpe seg, være seg om man spiller på pc eller på Xbox 360. Det er ikke uten grunn at den har vunnet flere priser. En gjennomsnittlig levetid for en kontroller i mitt hus er vel ca 1 år, men jeg spiller også litt mer enn mannen i gata, så vil nok si at kontrollerene holder 2-3 år for de fleste andre. De er jo uansett ikke ødelagte etter et år for meg heller, men de er litt slitne i stikkene så jeg må la de ligge noen måneder før jeg kan bruke dem igjen. Til denne prisen bør man også kjøpe to så man har en i reserve eller har en når man får besøk.
Creative Fatal1ty Gaming Headset 3.5mm minijack, 40mm membran, støydempende avtagbar mikrofon, dynamisk spillyd

335463

Snittkarakter: 4.4


1 av 1 synes denne anmeldelsen er nyttig:
5Flott produkt, 2012-03-28

Har hatt dette headsettet i en del år nå, og kan ikke klage på noenting egentlig, det gir god lyd på øra både i spill og på skype som brules daglig. Det er av god kvalitet så det knekker ikke lett, og mikrofonen er super bra. Du kan også ta av mikrofonen slik at du kan bruke det som et vanlig headsett på vei til jobb feks. Men man kan få litt vondt i ørene med lang bruk, men jeg tror ikke det finnes et headsett som ikke gir deg dette etter mange timer med intens spilling så vil ikke trekke noe for det. Nå er jo dette også halv pris fra når jeg kjøpte deg så dette er virkelig et godt kjøp.
NBA 2K12 Xbox 360

638671

Snittkarakter: 5.0


5Legendarisk!, 2012-02-21

I Norge så har jeg litt følelsen av at Basketspill ikke er så alt for stort, det er mest de som spiller sporten som kjøper dem. Det er synd for NBA 2K12 er virkelig en stjerne innen sportsspill. Etter at NBA LIve sluttet å lages i 2009 så sto egentlig døren på vidt gap for 2K Sports til å gjøre hva de ville med sporten, det har de også gjort på en god måte med å gi oss 2K12. Spillet kom ut høsten 2011 mens NBA hadde lockdown pga pengekrangel så de kunne ikke bruke sessongen til sitt fulle, det 2K gjorde da var å sette inn en Legends mode hvor du kan spille som 15 legendariske spillere fra baskethistorien, bla Magic Johnson, Larry Bird, Michael Jordan og Shawn Kemp. Du kan også i denne modusen låse opp deres lag som du igjen kan bruke både online og i kamper ellers i spillet, veldig genialt om ditt favoritt lag er Lakers fra 1991-92 serien. Spillet byr ellers på Dynasty mode, karriere modus, som er veldig gøy og online play. Så du finner i dette spillet utallige timer med moro som vil vare langt inn i 2013 om du da ikke kjøner 2K13.


Mine produkter for Xandrius