HP Pro 3400 MT

Intel Core i3-2120, 4GB RAM, 500GB HD, Intel HD2000, DVD±RW, Win7Pro64

HP Pro 3400 MT
HP Pro 3400 MT
Varenummer: 650032
Produsentens varenr.: LH122EA#UUW
Vekt m/emballasje: 8.00 kg
Produsentens garanti (md.): 12


HP 3400 Pro MT er en fornuftig konfigurert PC i Minitowerformat for kontorbruk. For en pris som ikke sprenger budsjettet får du blant annet:

 • Ytelse og stabilitet - Prosessor, grafikkløsning og brikkesett er basert på godt utprøvd Intel-teknologi
 • Energieffektivitet og stillhet - Med energieffektive komponenter kombinert med stillegående kjøleløsninger holdes varmeutvikling og støy til et minimum.
 • Ett års på-stedet garanti fra HP, som kan forlenges ved kjøp at HP eCare Pack.
 • Rom for å utvide med PCI-express ekspansjonskort eller ekstra minne. • Denne maskinen er utstyrt med en Intel Core i3 prosessor basert på Sandy Bridge-arkitektur. Core i3 støtter blant annet hyperthreading som gir økt ytelse i parallelliserte oppgaver, og er et klart førstevalg når du vil ha en smart, rask og energieffektiv prossessor.
  Intel Core i3

  Ekte Windows 7 Professional er forhåndsinstallert på maskinen. Windows 7 gir en enklere brukeropplevelse enn noen gang tidligere, og er laget for å utnytte moderne flerkjernede prosessorer og annen maskinvare maksimalt. Professional-versjonen er optimalisert for profesjonelt bruk og tilbyr blant annet mulighet for innmelding i domene, Remote Desktop som lar deg administrere maskinen eksternt, og Windows XP-mode som gir god bakoverkompatibilitet med eldre programvare. Ekthetsgaranti med lisensnøkkel er klistret på kabinettet.

  Microsoft Windows 7