Apple iPod Touch 8GB

4th generation

Apple iPod Touch 8GB
Apple iPod Touch 8GB
Varenummer: 608162
Produsentens varenr.: MC540KN/A
Vekt m/emballasje: 0.22 kg
Produsentens garanti (md.): 12


Når utseendet betyr noe.
iPod touch har et helt nytt design som gjør den til den tynneste, letteste, mest fantastiske iPod touch noensinne. Å holde den er beviset du trenger. Med sin nyskapende design, er iPod touch nå bare 7,2 millimeter tynn. Med velkonstruert glass foran og rustfritt stål bak, ligger den glatt og smidig i hånden. Slå den på, og du blir overbesvist av den briljante Retinaskjermen. iPod touch er den perfekte kombinasjonen av fantastisk design og revolusjonerende teknologi - like fantastisk utenpå som inni.


State-of-the-art moro.
Vi har lagt alle våre mest avanserte funksjoner i iPod touch. Bare for moro skyld. Del gode tider med venner over FaceTime. Skyt scener i HD. Eller spill spill på iPod-skjermen med den høyeste oppløsningen noensinne. Faktisk har iPod touch så mye teknologi, at du vil du glemme det er en iPod. 

Sammen hele tiden.
Med FaceTime på iPod touch kan du henge med og snakke med venner på en helt ny måte. Med bare ett trykk kan du se hva dine venner driver med - bokstavelig talt. Se en spøk i aksjon. Eller se din venn på den andre siden av byen spekke opp historiene dine fra i går kveld - fra nye iPod touch til nye iPod touch, eller iPhone 4 over Wi-Fi. Alt du trenger for å komme i gang er en Apple-ID og en e-postkonto. Du kan velge en e-postkonto du allerede har, eller hvis du foretrekker det, sette opp en ny. Du vil aldri se moro på samme måte igjen.


Alltid beredt. På å dele dine opplevelser.
«Du skulle ha sett det!" er en ting fra fortiden. For med iPod touch, vil du alltid ha et HD-videokamera med deg. Si du er på en fest, og ser du noen street-danser. Du er klar til å fange øyeblikket i all sin prakt. I high-definition 720p video. Du kan ta opp video i dårlig lys, takket være den avanserte baksiden med belysningssensor. Du kan også redigere og lage din egen mini-blockbuster på iPod touch med den nye iMovie app - med Apple-designede temaer, titler og overganger.Play hard.
Det er på tide å lage en spilleplan. Den nye Game Center-programmet på iPod touch kan du legge til flere spillere til gamingnettverket. Inviter venner til å delta. Så dominer dem totalt. Ta en titt på hvordan poengsummen din rangerer mot dine venner og andre spillere i hvert spill. Sammenlign spillprestasjoner med dine venner. Sett sammen en utvalgt gruppe av venner å leke med. Eller velg å automatisk gå mot folk du ikke kjenner i et multiplayerspill. Så kom igang med spillet. Og få dine venner igang også.Hør den. Se den. Miks den. Nyt den.
Med iPod touch, spiller du ikke bare av musikken din. Du hører den, og ser den, på helt forskjellige måter. La Genius søke i biblioteket, og lage en miks automatisk for deg. Eller gi Genius-spilleliste en sjanse, for Genius vil bruke en sang du virkelig elsker for å finne andre spor fra biblioteket som passer godt med den. Du kan også vise albumer i Cover Flow. Eller rist på iPod touch for en tilfeldig rekkefølge fra musikkbiblioteket.


Ta med alt. Se på overalt.
Dine favorittvideoer spilles nå på et tog eller fly i nærheten av deg. Nå kan du ta alle video-podcaster og filmer i samlingen din med deg overalt. Bare overfør dem til iPod touch, trykk på on-screen-kontrollen , og se dem på den utrolige 3,5-tommers Retina widescreen-skjermen.I esken:

  • iPod touch
  • Øretelefoner
  • Dock Connector til USB kabel
  • Quick Start guide